Daily Archives: 05/02/2021

OBVESTILO IN PROTOKOL ZA STARŠE IN UČENCE – 9. 2. 2021

Novo mesto, 5. 2. 2021

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je Vlada RS  v četrtek, 4. 2. 2021, sprejela odločitev, da se od torka, 9. 2. 2021, v vseh osnovnih šolah v republiki Sloveniji vzgojno-izobraževalno delo za učenke/učence od 1. do vključno 3. razreda izvaja v prostorih šole.

Spoštovani!

  1. 2. 2021 bomo z veseljem ponovno odprli vrata tudi naše šole za vse učence 1. triade (1. , 2. , 3. razred).

Veselimo se prihoda učencev v šolo in se hkrati zavedamo odgovornosti, ki ga le-ta prinaša. Ob ponovnem odprtju šol se tveganje za okužbo z virusom SARS-Cov-2 ponovno poveča. Da bomo učencem zagotovili čim bolj varno šolsko okolje, bomo vsi skupaj upoštevali poostrene varnostne ukrepe in prilagodili organizacijo dela. O tem podrobneje pišemo v PROTOKOLU, ki je objavljen na spletni strani šole. Prosimo vas, da ga skupaj z učencem doma glasno preberete.

Na spletni strani šole objavljamo tudi Dopisa Združenja za pediatrijo – Sekcije za pediatrijo pri Slovenskem zdravniškem združenju, ki sta namenjena staršem in učencem.

Za posamezna vprašanja se obračajte na vaše razredničarke.

Hvala za vse dosedanje strpno sodelovanje in vaše »poučevanje«. S skupnimi močmi, medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem bomo vzpostavili čim bolj normalno življenje in premagovali ovire, ki nam bodo gotovo še popestrile vsakdan.

Lep pozdrav.

Nevenka Kulovec, ravnateljica

Obvestilo za starše in učence – Sekcija za primarno pediatrijo