4. dan šole v naravi

Dan smo začeli z nasmeškom na obrazu, čeprav je bila noč zaradi ogleda tekme lige prvakov krajša kot sicer. Zjutraj nas je pozdravila hišna muca Mici, ki je prišla že navsezgodaj budit kramežljave obraze. Jutro smo začeli s krajšim sprehodom po vasi, pospravili sobe, pometli hodnike in se pripravili na zajtrk. Po zajtrku smo si vzeli čas za krajše fotografsko poziranje, ki smo ga izvedli med ocenjevanjem sob. Nekateri so ocenjevanje sob vzeli resno kot v vojski. 🙂

Dopoldne so potekale aktivnosti iz znanja orientacije, spoznavanja pohorskih voda in gozdov.

Popoldne smo nadaljevali s plezanjem, lokostrelstvom in sprostitvijo na igrišču.

 

Današnji dnevniški zapis je malce drugačen. Javljamo se neposredno iz učilnice 2. 🙂

Dragi dnevnik,

oprosti, ker ti pišem tako pozno. Trenutno s sošolko in učiteljico izdelujemo darilo za učitelje CŠOD, ker ne moremo spati. Želeli smo sešiti zebro, pa bo iz nje najbrž nastala krava. Zastavlja se nam retorično vprašanje, ali obstajajo tudi zebraste krave (misel za filozofski dnevnik).

Dan je bil res pester. Imeli smo odlično večerjo – hamburgerje, po večerji pa disko zabavo. Bilo je neverjetno glasno, a zabavno obenem. Plesal sem z učiteljico Suzano. Pred zabavo smo učenci pripravili krajši kulturni program, ki nas je močno navdušil. Želel bi si daljšo zabavo, saj smo morali ob 22h že zaključiti. Ta večer mi bo še dolgo ostal v spominu.

Lepo te pozdravljamo,

Patrik, Andrea, učiteljica Simona

 

You may also like...

Accessibility