Druženje malih in velikih prijateljev

Učenci 7. razredov smo na začetku leta dobili male prijatelje. To je projekt, ki ga naša šola izvaja že nekaj let.  7. a smo naše male prijatelje obiskali v njihovem razredu.

Ko smo vstopili, nas je celoten 1. a gledal z iskricami v očeh in velikim nasmehom. Na njihovih obrazih je bilo lahko razbrati, da so se veseli. Najprej smo se mi veliki prijatelji predstavili malim prijateljem, nato pa še oni nam. Nato smo mi veliki prijatelji morali izbrati enega učenca. Majhni prijatelji so nas objeli. Ko smo se veliki z majhnimi spoprijateljili, smo se v njihovi učilnici igrali. Nekateri so se kartali, igrali namizne igre, risali, med tem ko so se nekateri le pogovarjali. Šolska ura je minila prehitro.

Naši razredničarki smo cel teden omenjali, kako se bi z njimi ponovno dobili. Z učiteljico smo se dogovorili, da jih ponovno obiščemo. Na ta dan smo odšli v njihov razred in se z njihovo učiteljico dogovorili, da odidemo ven na šolsko igrišče. Na igrišču smo se lovili, pogovarjali, igrali badminton…Med seboj smo se hitro navezali. Zelo smo uživali v njihovi družbi in upamo, da se bomo kmalu znova videli.

ZOJA NOSAN, 7. a

You may also like...

Accessibility