BOŽIČNO-NOVOLETNI BAZAR

V torek, 13. 12., in v sredo, 14. 12., smo imeli na naši šoli božično-novoletni bazar. Vse na stojnici je bilo zelo lepo. Vsi smo prispevali izdelke, tudi v našem razredu. Mi smo izdelali voščilnice, snežake iz nogavice in okraske za jelko.

VID KONDA IN NEJDIN IČANOVIĆ, 5. B

 

V torek sem šel na bazar. Tam je bilo veliko kupcev in božičkovih pomočnikov. Malo sem si ogledal izdelke, ki so bili izvrstni, saj sem si tudi sam kupil marmelado in obeske iz kamna in bleščic. Lan iz 4.c mi je povedal, da so mu najbolj všeč medenjaki, zato jih je vzel za svojo mami. Govoril sem tudi z božičkovimi pomočniki. Povedali so mi, da jih delo pomirja in radi pomagajo šolski skupnosti. Denar, ki smo ga zbrali na bazarju, bomo namenili nakupu klimatskih naprav.

MARCEL GOTLIB, 4. B

 

Na stojnicah smo imeli piškote, mafine, ogrlice, venčke, voščilnice, okraske za jelko… Ker sem šolska novinarka, sem anketirala obiskovalce in božičkove pomočnike. Mina iz 4.a mi je povedala, da ji je delo zelo všeč. Obiskovalcem priporoča, kaj naj kupijo in tudi pokaže. Sama bi si rada kupila medenjake ali voščilnice. Matej iz 1.c je povedal, da bi si rad kupil denarnico. Učiteljici Zali so bili najbolj všeč piškoti.

SOFIJA IVANIĆ, 5.B

 

Bila sem božičkova  pomočnica, anketirala pa sem tudi obiskovalce bazarja. Takole so mi povedali:

Mina, 4. A: Všeč mi je delo, najbolj so mi všeč voščilnice in medenjaki.

Učiteljica Renata: Najbolj mi všeč marelična marmelada in piškotki.

Amna, 6. A: Izbrala sem si piškote.

RONESA DOBRUNA, 5. B

(prispevke za spletno stran so pripravili šolski novinarji)

 

poročilo pa so objavili tudi na spletni strani lokalno.si: https://www.lokalno.si/2022/12/18/269335/zgodba/Bozicno_novoletni_bazar_na_OS_Drska/

 

 

You may also like...

Accessibility